Rüyada suda boğulmak

Rüyada suda boğulmak büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, geleceğinin parlak olacağına delalet eder.

Rüyada suda boğulmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda tedbiri elden bırakmamalısınız.

Rüyada başkasının suda boğulmak böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada suda boğulmuş insanlar görmek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına delalettir.

Rüyada bulanık suda boğulan görmek duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşını suda boğulduğunu görmek zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada derin suda boğulmak rahatının bozulacağına, çalıştığı yerde amir olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini suda boğulmaktan kurtarmak çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada çocuğun suda boğulduğunu görmek bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine inanılır.

Rüyada temiz suda boğulmak sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments