Rüyada çocuğunu suda boğulurken görmek

Rüyada çocuğunu suda boğulurken görmek sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunu suda boğulurken gördüyseniz:

  • Muz gördüğümüzde maymunu aramak yerine önümüze bakmamızda fayda var.

Rüyada suda boğulan çocuğu kurtarmak darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, borçların kısa sürede kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun suda boğulduğunu görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, herkes tarafından saygı göreceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğun suda boğulduğunu görmek çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine inanılır.

Rüyada bir çocuğun suda boğulduğunu görmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına işarettir.

Rüyada çocuğun suda boğulmak allah’ın lütuflarını bulacağına, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunu suda boğulmuş görmek herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada çocuğunu suda boğulurken görmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada kardeşinin suda boğulduğunu görmek kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments