Rüyada mavi suda boğulmak

Rüyada mavi suda boğulmak keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, ele geçen kazancın günden güne azalacağına, çok iyi yerlere geleceğine, bir ömür olacağına, aldığı borçların katbekat artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi suda boğulmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızdaki kişiler iş hayatınıza engel oluyor olabilir.

Rüyada mavi suda boğulmak yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, keyfinin olmayacağına inanılır.

Rüyada suda boğulan çocuğu kurtarmak sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada suda boğulurken kurtulmak ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına delalettir.

Rüyada birini suda boğulurken görmek şansın kapanacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına inanılır.

Rüyada suda boğulan görmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada oğlunun suda boğulduğunu görmek uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada suda boğulan insan görmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına yorulur.

Rüyada arabayla suda boğulmak çok büyük bir aşk yaşanacağına, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments