Rüyada suda boğulan görmek

Rüyada suda boğulan görmek kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, isteklerine kavuşacağına, dertlerin günden güne artacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, olaylı günler geçireceğine, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine tabir olunur.

Rüyada suda boğulan gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin maddi konularda verdikleri sözleri yerine getirebilme, belli bir konuda sizi destekleme veya ihtiyaçlarınızı karşılama kapasiteleri hakkında bilgiler ortaya çıkabilir.

Rüyada suda boğulurken kurtulmak daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, malını ve parasını sağlama alacağına alamet eder.

Rüyada çocuğun suda boğulduğunu görmek onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına işarettir.

Rüyada temiz suda boğulmak ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada derin suda boğulmak evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, çok büyük zararlar edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil suda boğulmak mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, kimseyle konuşmayacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin suda boğulmak kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada berrak suda boğulmak kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına delalet eder.

Rüyada suda boğulan görmek daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments