Rüyada suda boğulan bebeği kurtarmak

Rüyada suda boğulan bebeği kurtarmak sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, önünü açacağına, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, giderileceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine yorulur.

Rüyada suda boğulan bebeği kurtarmak gördüyseniz:

  • Düşüncesiz hareketleriniz sizi sıkıntıya sokabilir.

Rüyada suda boğulan bebeği kurtarmak huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada suda boğulan birini kurtardığını görmek eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada suda boğulan çocuğu kurtarmak aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada suda boğulan kişiyi kurtarmak hayat kalitesinin de yükseleceğine, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada suda boğulan köpeği kurtarmak parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına yorulur.

Rüyada birini suda boğulmaktan kurtarmak iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına alamet eder.

Rüyada suda boğulmaktan kurtarmak tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada suda boğulanı kurtarmak her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments