Rüyada bulanık suda boğulduğunu görmek

Rüyada bulanık suda boğulduğunu görmek girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulanık suda boğulduğunu gördüyseniz:

  • Hakkınızdaki dedikodular artabilir.

Rüyada bulanık suda birinin boğulduğunu görmek bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada bulanık suda boğulmak hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulanık suda boğulan görmek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına rivayet eder.

Rüyada bulanık suda boğulduğunu görmek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, dünyevi hayatını garanti altına alacağına alamet eder.

Rüyada bulanık suda boğulan birini kurtarmak refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, kendisine kızacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık suda insan görmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık suda yıkanmak sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına inanılır.

Rüyada bulanık suda çamaşır yıkamak parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments