Rüyada yerlerde idrar görmek

Rüyada yerlerde idrar görmek sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, yetki ve imza sahibi olacağına, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yerlerde idrar gördüyseniz:

  • İmajınızı, toplum içindeki duruşunuzu olumsuz etkileyebilecek sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yerlerde idrar görmek ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine işaret eder.

Rüyada bir yere idrar yapmak hayatının ve işlerinin alabora olacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına yorulur.

Rüyada üstüne idrar sıçradığını görmek düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada idrarda kurt görmek yönetici koltuğuna yükseleceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada küçük idrarını yapmak çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada üzerine idrarını yapmak girdiği her işte büyük adımlar atacağına, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada üzerine idrar sıçramak yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına delalettir.

Rüyada kendi idrarını içmek ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments