Rüyada kendi idrarını içmek

Rüyada kendi idrarını içmek işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, yaşama olan inancını tazeleyeceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi idrarını içmek gördüyseniz:

  • Yeni bir iş, mevcut işinizde bir değişiklik ya da işleri halletme biçiminizde yapacağınız değişiklikler stresinizi azaltabilir, yeni fırsatların yolunu açabilir ya da sizi özgürleştirebilir.

Rüyada idrarını içmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada kendi idrarını içmek galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin idrarını içmek zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, çok pişmanlık duyacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının idrarını içmek zor zamanların sona ereceğine, gam ve keder çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada üzerine idrar bulaşmak daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, bahtının da çok parlak olacağına rivayet eder.

Rüyada idrarda kurt görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada üzerine idrar sıçradığını görmek neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine işarettir.

Rüyada idrara basmak zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments