Rüyada idrarda kurt görmek

Rüyada idrarda kurt görmek kendini tatmin etmek için yaşayacağına, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, güç ve kudret kazanacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, herkes tarafından saygı göreceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına yorulur.

Rüyada idrarda kurt gördüyseniz:

  • Asabi gerilimleriniz ailenizden birisiyle aşız münakaşasına girbilirsiniz.

Rüyada idrarında kurt görmek elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada idrarda kurt görmek inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada idrarla kurt dökmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, belalara denk gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çokça idrar yapmak işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada üstüne idrar sıçramak yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada idrar sesi duymak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına inanılır.

Rüyada köpek idrarı görmek sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, çeşitleneceğine işarettir.

Rüyada birinin idrarını görmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments