Rüyada küçük idrarını yapmak

Rüyada küçük idrarını yapmak en doğru şekilde öğreneceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, hastalığının düzeleceğine, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada küçük idrarını yapmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler yanlış yönlendirilmiş veya bazı konuları yanlış anlamış olabilirler.

Rüyada küçük idrarını yapmak onun istediği yoldan gideceğine, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sık sık idrar yapmak kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine delalettir.

Rüyada banyoda idrar yapmak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada idrar testi yapmak çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına delalet eder.

Rüyada tuvalete idrarını yapmak psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine rivayet eder.

Rüyada sürekli idrar yapmak bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada camide idrar yapmak dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada seccadeye idrar yapmak elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, doğru yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments