Rüyada üzerine idrarını yapmak

Rüyada üzerine idrarını yapmak maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, çok tahsilli bir kişi olacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üzerine idrarını yapmak gördüyseniz:

  • Dün duygusal iniş çikışlar söz konusu olmuş olabilir.

Rüyada eve idrar yapmak yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yatağa idrar yapmak çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına inanılır.

Rüyada poşete idrar yapmak uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada mezara idrar yapmak amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına delalet eder.

Rüyada seccadeye idrar yapmak müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine delalettir.

Rüyada kanla karışık idrar yapmak kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada banyoya idrar yapmak gelirini ve rızkını kaybedeceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada suya idrar yapmak evinde tenceresinin hep kaynayacağına, çekilen acıların unutulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments