Rüyada yaşlı kadını öpmek

Rüyada yaşlı kadını öpmek birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sıkıntılarının son bulacağına, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına delalet eder.

Rüyada yaşlı kadını öpmek gördüyseniz:

  • Ekip çalışmaları, ortaklıklar veya iş birlikleri istediğiniz şekilde sonuçlar doğurabilir.

Rüyada yaşlı bir kadının elini öpmek iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, işlerinin ters gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadının elini öpmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada yaşlı kadın eli öpmek atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine delalet eder.

Rüyada yaşlı kadın öpmek çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada yaşlı kadınların elini öpmek iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine delalet eder.

Rüyada yaşlı bir kadını öpmek makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, yepyeni biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı kadın elini öpmek hastalıkların haneden uzak olacağına, kısmetinin kapanacağına yorulur.

Rüyada yaşlı kadın el öpmek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments