Rüyada yanmış kibrit görmek

Rüyada yanmış kibrit görmek bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, bununla yüceleceğine, daha rahat bir nefes alacağına, zahmetinin çoğalacağına, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yanmış kibrit gördüyseniz:

  • Bazı konuları farklı şekilde ele almak için bir neden göremiyor olabilirsiniz.

Rüyada yanmış kibrit görmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kibrit istemek ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kibritle mum yakmak darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine delalet eder.

Rüyada ölüden kibrit almak zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, rahata ereceğine, mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada kibrit çöpü görmek işsiz kalmaya, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kibrit çakmak uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada kibrit kutusu almak hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına delalettir.

Rüyada kibrit görmek rahatlığa erileceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments