Rüyada kibrit kutusu almak

Rüyada kibrit kutusu almak çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ardından bu kişiye açılacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine tabir olunur.

Rüyada kibrit kutusu almak gördüyseniz:

  • Bazı beklentileriniz konusunda gerçekçi olmaya çalışmalısınız.

Rüyada kibrit kutusu görmek atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine tabir olunur.

Rüyada kutu kibrit görmek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada kibrit kutusu almak hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine delalettir.

Rüyada kibritle mum yakmak muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına yorulur.

Rüyada kibrit çöpü görmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada kibrit yaktığını görmek tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kibrit toplamak kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada kibrit çakmak çareye ve çözüme ulaşacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments