Rüyada kibrit çöpü görmek

Rüyada kibrit çöpü görmek evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine işarettir.

Rüyada kibrit çöpü gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkileriniz ilişkilerinizi geliştirmenize yardımı dokunabilecek fırsatlar yakalamalısınız.

Rüyada kibrit çöpü görmek uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada kutu kibrit görmek eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada kibritle oynamak rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kibrit yaktığını görmek verilen emeğin boşa gideceğine, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına delalet eder.

Rüyada birinden kibrit almak sadece makamının değil kazancının da artacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına delalettir.

Rüyada yanık kibrit görmek iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına yorulur.

Rüyada yanan kibriti söndürmek hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kibrit almak eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, rahat geçinerek yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments