Rüyada kibrit çakmak

Rüyada kibrit çakmak çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, canının ve malının garantide olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine delalettir.

Rüyada kibrit çakmak gördüyseniz:

  • Aslında yapmanız gereken,yeni hiçbir başlangıçla ilgilenmemek olacaktır.Hızlı düşünüp çabuk uygulamanız zaten size elde edebileceğiniz başarıları veriyor.

Rüyada kibrit çakmak aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kibrit bulmak atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, işlerini bir türlü toparlayamayacağına delalettir.

Rüyada yanık kibrit görmek edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada birinden kibrit almak kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, sağlıklı bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kibrit görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına delalet eder.

Rüyada yanmış kibrit görmek evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine alamet eder.

Rüyada yanan kibrit görmek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada kibrit çöpü görmek hayatının yoluna girmeye başlayacağına, evde dinlenmek zorunda olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments