Rüyada kibrit görmek

Rüyada kibrit görmek çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kibrit gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizin yerinize bazı şeyler yapmasını bekliyorsanız, güvenmeyin.

Rüyada kibrit yakmaya çalışmak rahat bir dönem yaşanacağına, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına delalet eder.

Rüyada kibrit görmek sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada yanan kibriti söndürmek anne baba hayır dualarının alınacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına delalet eder.

Rüyada kibrit bulmak maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanmış kibrit görmek ticaretin açılacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada kutu kibrit görmek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına işarettir.

Rüyada kibrit istemek bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına delalet eder.

Rüyada kibrit kutusu almak hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments