Rüyada kibritle mum yakmak

Rüyada kibritle mum yakmak çaresizliğinin büyüyeceğine, saygınlığının da artacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kibritle mum yakmak gördüyseniz:

  • Sizden fayda sağlamaya çalışan kişilere dikkat edin.

Rüyada kibritle mum yakmak sevinçli bir haber alınacağına, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına yorulur.

Rüyada kibritle sigara yakmak yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına delalet eder.

Rüyada kibritle ateş yakmak hastalıklara şifa bulunacağına, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine işaret eder.

Rüyada kibrit almak yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına inanılır.

Rüyada kibrit söndürmek gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada kibrit kutusu almak uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına alamet eder.

Rüyada kibrit çakmak sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, daima ona hürmet göstereceğine işaret eder.

Rüyada kibrit görmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments