Rüyada ölüden kibrit almak

Rüyada ölüden kibrit almak aksiliklerin ortadan kalkacağına, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada ölüden kibrit almak gördüyseniz:

  • Küçük hediyeler alabilir ya da küçük iyilikler görebilirsiniz.

Rüyada ölüden kibrit almak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada kibrit kutusu görmek huzurunun yerine geleceğine, kendisini eve kapatacağına alamet etmektedir.

Rüyada kibritle mum yakmak çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine işarettir.

Rüyada kibrit yakmaya çalışmak bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, durumunuzun iyileşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kibritle ateş yakmak hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, kudret ve hikmet sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada kibrit bulmak büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kibrit söndürmek emeklerin boşa gitmeyeceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına işarettir.

Rüyada kibrit istemek hayatınızın neşe dolacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments