Rüyada kibrit istemek

Rüyada kibrit istemek çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, işlerin büyük başarılar getireceğine, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına delalettir.

Rüyada kibrit istemek gördüyseniz:

  • Hayatınızda heyecana ihtiyaç var.

Rüyada kibrit istemek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada kibrit çöpü görmek bilincin artacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına delalet eder.

Rüyada kibrit kutusu görmek iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine delalet eder.

Rüyada yanan kibrit görmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına tabir olunur.

Rüyada kibrit çakmak herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada kibrit yaktığını görmek sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine delalet eder.

Rüyada birinden kibrit almak iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine alamet eder.

Rüyada kibrit toplamak endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments