Rüyada bacağın kesildiğini görmek

Rüyada bacağın kesildiğini görmek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, tüm gözleri üzerinde toplayacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacağın kesildiğini gördüyseniz:

  • Olup biten şeyleri anlamakta zorlanabilir veya şaşırtıcı olayları izlemek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada bacağının kesilmesini görmek tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada insanın bacağının kesildiğini görmek çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine alamet eder.

Rüyada yakınının bacağının kesildiğini görmek kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacağı kesilmek gelirinin bir kısmı ile geleceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine alamet eder.

Rüyada bacak kesilmesi görmek üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının bacağının kesildiğini görmek heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, malının, parasının ve makamının artacağına alamet eder.

Rüyada bacağının kesildiğini görmek maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacağın kesilmesini görmek dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments