Rüyada bacağının kesildiğini görmek

Rüyada bacağının kesildiğini görmek lüksünün artacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve allah yolunda yürüyeceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacağının kesildiğini gördüyseniz:

  • Duygusal dengenizi korumanız gerekiyor.

Rüyada bacağın kesildiğini görmek tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Rüyada eşinin bacağının kesildiğini görmek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine inanılır.

Rüyada bacaklarını kesildiğini görmek bulunduğu mevkide yükseleceğine, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yakınının bacağının kesildiğini görmek zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bacak kesilmesi görmek daha lüks bir hayat yaşayacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada insanın bacağının kesildiğini görmek etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının bacağının kesildiğini görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına yorulur.

Rüyada başkasının bacaklarının kesildiğini görmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments