Rüyada bacak kesilmek

Rüyada bacak kesilmek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, evini ve ailesini unutacağına, sevdiği insanların olacağına, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine delalet eder.

Rüyada bacak kesilmek gördüyseniz:

  • Çevrenizde kaba veya sorun çıkartmaya eğilimli kişiler olabilir, onları affederseniz, puan kazanabilirsiniz.

Rüyada bir bacağının kesildiğini görmek işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına delalettir.

Rüyada başkasının bacağının kesildiğini görmek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, kazancın büyük bir kısmının allah yolunda kullanılacağına işarettir.

Rüyada kardeşinin bacağının kesildiğini görmek hasret ve özlem gidereceğine, eskileri yâd edeceğine delalettir.

Rüyada bacağı kesilmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına inanılır.

Rüyada bacaklarını kesildiğini görmek gittikçe çıkmaza düşeceğine, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada bacağın kesilmesini görmek ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, gümüş ise allah yolunda hayırlı işler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada bacağının kesilmesini görmek birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine işarettir.

Rüyada bacaklarının kesildiğini görmek zorlukların ve çilelerin azalacağına, onu isyan noktasına getireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments