Rüyada bacakları kesilmek

Rüyada bacakları kesilmek sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi güç elde edeceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, geçiminin kolaylaşacağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına delalettir.

Rüyada bacakları kesilmek gördüyseniz:

  • Daha fazla sosyalleşmeli, eğlenceye zaman ayırmalı sizinle aynı sahada çalışan kişilerle bağlantı kurmanızı sağlayacak aktivitelere katılmalısınız.

Rüyada başkasının bacağının kesildiğini görmek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, geniş geniş yaşayacağına yorulur.

Rüyada annenin bacağının kesildiğini görmek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine yorulur.

Rüyada bacağın kesilmesini görmek tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına delalettir.

Rüyada bacağının kesildiğini görmek sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Rüyada bacağının kesileceğini görmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacak kesilmesi görmek parasız ve ekmeksiz kalacağına, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada başkasının bacaklarının kesildiğini görmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına tabir olunur.

Rüyada bacak kesilmek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, yaşamına renk geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments