Rüyada annenin bacağının kesildiğini görmek

Rüyada annenin bacağının kesildiğini görmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada annenin bacağının kesildiğini gördüyseniz:

  • İlerlediğiniz alanda yeni şeyler öğrenme fırsatı da bulabilirsiniz.

Rüyada annenin bacağının kesildiğini görmek hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine yorulur.

Rüyada bacaklarının kesildiğini görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada başkasının bacağının kesildiğini görmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine alamet eder.

Rüyada bacağın kesildiğini görmek kırılacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine tabir olunur.

Rüyada bacak kesilmesi görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacağının kesilmesini görmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, zorluğa ve darlığa düşeceğine inanılır.

Rüyada bacaklarını kesildiğini görmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına yorulur.

Rüyada insanın bacağının kesildiğini görmek sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments