Rüyada vişne veya kiraz görmek

Rüyada vişne veya kiraz görmek sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, iş hayatında günah işleyeceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, en tepkedeki kimse olacağına, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, şerefe ve izzete rivayet eder.

Rüyada vişne veya kiraz gördüyseniz:

  • Risk alınması durumunda belli sınırlamalar, engellenme veya tutukluluk hali benzeri gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada vişne veya kiraz görmek pişman olacağına, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına delalettir.

Rüyada göl veya deniz görmek yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine tabir olunur.

Rüyada su veya deniz görmek eski huzurun yeniden sağlanacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına yorulur.

Rüyada deniz veya göl görmek ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına rivayet eder.

Rüyada koyun veya kuzu görmek insanları kandıracağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada inek veya dana görmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına delalet eder.

Rüyada anne veya babanın öldüğünü görmek iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada terlik veya ayakkabı görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments