Rüyada koyun veya kuzu görmek

Rüyada koyun veya kuzu görmek ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, sıkıntılı günler yaşayacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına, hayır ve bereketin artmasına, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada koyun veya kuzu gördüyseniz:

  • Bazı düzenlemelerin veya anlaşmaların sizin yararınıza olup olmadığı üzerine gereğinden fazla düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada koyun veya kuzu görmek tövbelerin amacına ulaşacağına, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada koyun veya koç görmek şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına yorulur.

Rüyada göl veya deniz görmek yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, makbul olan mallara kavuşacağına delalettir.

Rüyada serçe öldürmek veya elinizde öldüğünü görmek büyük sorunlarla boğuşulacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada ateş veya yangın görmek arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine işaret eder.

Rüyada terlik veya ayakkabı görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine tabir olunur.

Rüyada kartal veya şahin görmek öz güveninin yerine geleceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine yorulur.

Rüyada altın kaybetmek veya harcamak attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments