Rüyada bacak kesilmesi görmek

Rüyada bacak kesilmesi görmek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, gönül sızılarının dineceğine, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, geçim derdi yaşamayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, iyi geçiminin devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacak kesilmesi gördüyseniz:

  • Biraz sinirli olabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının bacağının kesildiğini görmek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının bacağının kesildiğini görmek rüya sahibi erkekse şansının açılacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacağının kesileceğini görmek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, hak yolundan ayrılmayacağına işarettir.

Rüyada birinin bacağının kesildiğini görmek gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, çok büyük kazanımlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada başkasının bacaklarının kesildiğini görmek ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına delalettir.

Rüyada bacağı kesilmek elindekileri kaybedeceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kardeşinin bacağının kesildiğini görmek ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, iyilik bulacağına, şifa edineceğine inanılır.

Rüyada bacak kesilmek çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, bunun kendisine büyük güç vereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments