Rüyada başkasının bacaklarının kesildiğini görmek

Rüyada başkasının bacaklarının kesildiğini görmek elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, malının ve parasının da artacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Rüyada başkasının bacaklarının kesildiğini gördüyseniz:

  • Endişeleri kafanızdan atmalısınız.

Rüyada bacağın kesildiğini görmek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacaklarını kesildiğini görmek güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada annenin bacağının kesildiğini görmek yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacakları kesilmek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, ruhen güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada bacağı kesilmek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine delalettir.

Rüyada bacak kesilmek ele geçen fırsatların hayır getireceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına işarettir.

Rüyada bacaklarının kesildiğini görmek aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının bacaklarının kesildiğini görmek yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments