Rüyada yakınının bacağının kesildiğini görmek

Rüyada yakınının bacağının kesildiğini görmek hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yakınının bacağının kesildiğini gördüyseniz:

  • İletişim kopukluğu ilişkilere zarar veriyor.

Rüyada yakınının bacağının kesildiğini görmek iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bacağının kesilmesini görmek sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına işaret eder.

Rüyada bir bacağının kesildiğini görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına işaret eder.

Rüyada birinin bacağının kesildiğini görmek kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacak kesilmesi görmek işinize ve hanenize bereket geleceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının bacağının kesildiğini görmek kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, hakkını alacağına rivayet eder.

Rüyada insanın bacağının kesildiğini görmek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının bacağının kesildiğini görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments