Rüyada ünlü birinin elini tuttuğunu görmek

Rüyada ünlü birinin elini tuttuğunu görmek kolay yollardan rızık sahibi olacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına inanılır.

Rüyada ünlü birinin elini tuttuğunu gördüyseniz:

  • Üniversiteye veya diğer alanlarda eğitimlerine ara vermiş olanlar geri dönüş sağlayabilirler.

Rüyada ünlü birinin elini tuttuğunu görmek yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada eşinin elini tuttuğunu görmek deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin elini tuttuğunu görmek yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine rivayet eder.

Rüyada elinde fare tuttuğunu görmek iş yerinde çok zarar edileceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine delalet eder.

Rüyada kuranı kerimi elinde tuttuğunu görmek gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına tabir olunur.

Rüyada aşık olduğun kişinin elini tuttuğunu görmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına inanılır.

Rüyada elinde balık tuttuğunu görmek kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeğin elini tuttuğunu görmek beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments