Rüyada bir erkeğin elini tuttuğunu görmek

Rüyada bir erkeğin elini tuttuğunu görmek ziraat ve harmandan fayda görmeye, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, tüm dileklerinin gerçek olacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, ailesini kaybedeceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin elini tuttuğunu gördüyseniz:

  • Bazı hediyeler alabilirsiniz.

Rüyada erkek arkadaşının elini tuttuğunu görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin erkeğin elini tuttuğunu görmek verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına alamet eder.

Rüyada bir erkeğin elini tuttuğunu görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada ünlü birinin elini tuttuğunu görmek ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin elini tuttuğunu görmek ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına delalettir.

Rüyada birinin elini tuttuğunu görmek şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada el tuttuğunu görmek onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada elini tuttuğunu görmek lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments