Rüyada eşinin elini tuttuğunu görmek

Rüyada eşinin elini tuttuğunu görmek umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin elini tuttuğunu gördüyseniz:

  • İş konularında ciddi bir karar vermeniz gerekebilir.

Rüyada eşinin elini tuttuğunu görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin başkasının elini tuttuğunu görmek kafasının boşalacağına, kırılan umutların tekrar filizleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin balık tuttuğunu görmek kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada el tuttuğunu görmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine delalettir.

Rüyada elini tuttuğunu görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, yeni işler alacağına rivayet eder.

Rüyada yılanı elinde tuttuğunu görmek büyük bir projenin başına geçileceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin elini tuttuğunu görmek mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine yorulur.

Rüyada sevdiği insanın elini tuttuğunu görmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments