Rüyada aşık olduğun kişinin elini tuttuğunu görmek

Rüyada aşık olduğun kişinin elini tuttuğunu görmek şansa, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine delalet eder.

Rüyada aşık olduğun kişinin elini tuttuğunu gördüyseniz:

  • Gelişmeler veya ortaya çıkan olaylar geçmiş uzantılı olabilir.

Rüyada aşık olduğun kişinin elini tuttuğunu görmek hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği kişinin elini tuttuğunu görmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların allah katında karşılığını bulacağına, ortaklarla aranın bozulacağına delalettir.

Rüyada aşık olduğun kişinin elini tutmak eline yeni fırsatların geçeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına delalet eder.

Rüyada aşık olduğun kişiyle el ele tutuşmak sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine işarettir.

Rüyada aşık olduğu kişinin elini tutmak mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına tabir olunur.

Rüyada aşık olduğu kişiyle el ele tutuşmak anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkeğin elini tuttuğunu görmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, olaylı günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada el tuttuğunu görmek her geçen gün daha ünlü olunacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments