Rüyada eski sevgilinin elini tuttuğunu görmek

Rüyada eski sevgilinin elini tuttuğunu görmek kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin elini tuttuğunu gördüyseniz:

  • Mevcut pozisyonunuzu korumanız gerekebilir.

Rüyada eski sevgilinin elini tuttuğunu görmek bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilisinin elini tuttuğunu görmek hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin elinden tuttuğunu görmek endişe ettiği işlerin son bulacağına, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle el ele olmak işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin elinde yüzük görmek azla yetinmek zorunda kalmayacağına, kazancının günden güne çok artacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin annesinin elini öpmek onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilin elini tutmak işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle el sıkışmak sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tahir

Sokakta yürürken bir anda eski sevgiliyle konuşuluyorum elini tutuyorum o benden kaçıyor onun cukur var.. oda atlıyor