Rüyada kuranı kerimi elinde tuttuğunu görmek

Rüyada kuranı kerimi elinde tuttuğunu görmek kurulu bir düzene sahip olacağına, içinin ferahlayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada kuranı kerimi elinde tuttuğunu gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarını sorgulamayı bırakın.

Rüyada kuranı kerimi elinde tuttuğunu görmek yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine tabir olunur.

Rüyada kuranı kerim tuttuğunu görmek iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına delalettir.

Rüyada elinde kuranı kerim görmek dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kuranı kerimi elinde görmek allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına delalettir.

Rüyada kuranı kerimi eline almak eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine rivayet eder.

Rüyada elinde kuran kerim görmek yepyeni projelerle uğraşacağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına delalettir.

Rüyada birinin elinde kuranı kerim görmek çok büyük bir baskı altına gireceğine, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine işarettir.

Rüyada kuranı kerimi elinde tutmak allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments