Rüyada elinde balık tuttuğunu görmek

Rüyada elinde balık tuttuğunu görmek kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, küskünlüklerin oluşacağına, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine işarettir.

Rüyada elinde balık tuttuğunu gördüyseniz:

  • Politik davranmaya çalışmalısınız.

Rüyada elinde balık tuttuğunu görmek uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buz tutmuş balık görmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına alamet eder.

Rüyada kardeşinin balık tuttuğunu görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına delalettir.

Rüyada balık tutan insanlar görmek bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada balık tutanları görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine yorulur.

Rüyada denizde balık tuttuğunu görmek sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tuttuğu balığı yemek mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada eşinin balık tuttuğunu görmek kendisinin de bundan çok memnun olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments