Rüyada tuvalette kertenkele görmek

Rüyada tuvalette kertenkele görmek şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, başarılı olacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine inanılır.

Rüyada tuvalette kertenkele gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanları sevmeseniz bile onlarla iş yapmanız gerektiğini kabul etmenizde fayda var.

Rüyada tuvalette kertenkele görmek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvarda kertenkele görmek bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılan ve kertenkele görmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kertenkele yavrusu görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına delalettir.

Rüyada uçan kertenkele görmek çok büyük bir rahatlığa ereceğine, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük kertenkele öldürmek kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev kertenkelesi görmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına işarettir.

Rüyada evde kertenkele görmek dünya malının çoğalacağına, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Hayri

Rayada büyük abdesti yaparken içinden canlı biri küçük biri büyük iki tane kertenkele yaptığımı gördüm.

Hicran ozdemir

Selamun aleykum ruyamda tuvaletin deliginden yeşil bir kertenkelenin çıktığını gordum orda rüyam bitti