Rüyada yılan ve kertenkele görmek

Rüyada yılan ve kertenkele görmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, bereketli yağmurlara, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına işaret eder.

Rüyada yılan ve kertenkele gördüyseniz:

  • Sizden beklentileri olan kişileri ya da genel anlamda yapılması gereken şeyleri yapma konusunda kendinizi hayal kırıklığına uğratmamanızda fayda var.

Rüyada yılan ve kertenkele görmek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada yılan kertenkele görmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kertenkele ezmek ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birçok kertenkele görmek elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına işaret eder.

Rüyada küçük yeşil kertenkele görmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kertenkele ısırması görmek yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine delalet eder.

Rüyada tavanda kertenkele görmek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada duvarda kertenkele görmek hakkıyla kazanca, daha fazla gelir elde edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments