Rüyada duvarda kertenkele görmek

Rüyada duvarda kertenkele görmek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına delalet eder.

Rüyada duvarda kertenkele gördüyseniz:

  • Eskiden yatırımını yaptığınız veya planladığınız birşeylerin karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada duvarda kertenkele görmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kertenkele ve kaplumbağa görmek sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına alamet eder.

Rüyada siyah kertenkele görmek kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine inanılır.

Rüyada ölmüş kertenkele görmek malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına yorulur.

Rüyada başkasının evinde kertenkele görmek başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına rivayet eder.

Rüyada evde kertenkele görmek kendisine fazlaca kar getireceğine, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev kertenkelesi görmek zafer elde edeceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı kertenkele görmek ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments