Rüyada timsah yediğini görmek

Rüyada timsah yediğini görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, kafa dinleyeceğine, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, yaşamının yoluna gireceğine, kişinin esenlik bulacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada timsah yediğini gördüyseniz:

  • Sizden bilgi saklayan ya da yanlış bilgilendiren kişiler nedeniyle yanlış kararlar alabilir veya sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Rüyada timsahın yılan yediğini görmek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına delalet etmektedir.

Rüyada timsahın insan yediğini görmek patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, mutlu günlerin yakında olduğuna rivayet eder.

Rüyada timsahın birini yediğini görmek rahata ve kolaylığa kavuşacağına, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine delalet eder.

Rüyada timsahın yediğini görmek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada timsah yediğini görmek kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, darda kalacağına alamet eder.

Rüyada timsahın yılanı yediğini görmek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada timsah eti yediğini görmek sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada dev timsah görmek maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, etrafındaki insanlara yardım edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments