Rüyada timsahın yılanı yediğini görmek

Rüyada timsahın yılanı yediğini görmek çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada timsahın yılanı yediğini gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde dostlarınızla birlikte çok eğlenceli bir toplantıya katılabilirsiniz.

Rüyada timsahın yılanı yediğini görmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada timsahın yılan yediğini görmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine işaret eder.

Rüyada timsahın insan yediğini görmek çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine delalettir.

Rüyada timsahın yediğini görmek ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine alamet eder.

Rüyada timsah yediğini görmek bazen istemediği şeyler yapacağına, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada timsahın birini yediğini görmek daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına alamet eder.

Rüyada timsah eti yediğini görmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada timsah yılan görmek işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments