Rüyada timsahın insan yediğini görmek

Rüyada timsahın insan yediğini görmek alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, bazı sırların açığa çıkacağına, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, geçim derdine düşmeyeceğine işarettir.

Rüyada timsahın insan yediğini gördüyseniz:

  • Bir dublörünüz yoksa işiniz zor görünüyor.

Rüyada timsahın insan yediğini görmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada timsahın yılan yediğini görmek ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada timsahın yediğini görmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına işarettir.

Rüyada timsahın birini yediğini görmek kendisini çok rahatsız hissedeceğine, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına işaret etmektedir.

Rüyada timsah yediğini görmek rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada timsahın yılanı yediğini görmek zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, saygınlığını yitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada timsah eti yediğini görmek dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, huzurlu bir yaşama sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada insanı timsah olarak görmek çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments