Rüyada dev timsah görmek

Rüyada dev timsah görmek allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına delalet eder.

Rüyada dev timsah gördüyseniz:

  • Leoparın beneklerini çamaşır suyuyla çıkartma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada dev timsah görmek uzun ve hayırlı bir ömre, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dev dalgalar görmek bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada dev yılan öldürmek arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine rivayet eder.

Rüyada dev sinek görmek sürekli ağlamaklı olacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına yorulur.

Rüyada dev kaplumbağa görmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dev adam görmek kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada dev dalgalar arasında kalmak kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine rivayet eder.

Rüyada dev gibi yılan görmek doğru yolu bulacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments