Rüyada timsahın yılan yediğini görmek

Rüyada timsahın yılan yediğini görmek ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına rivayet eder.

Rüyada timsahın yılan yediğini gördüyseniz:

  • Bir teklifiniz reddedilebilir.

Rüyada timsahın yılan yediğini görmek tüm kalbi ile allah’a döneceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine işarettir.

Rüyada timsahın yılanı yediğini görmek maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, güzel bir hayatı olacağına delalettir.

Rüyada timsahın insan yediğini görmek sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına işaret eder.

Rüyada timsah yediğini görmek darp edileceğine, hem yıpranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada timsahın yediğini görmek çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine delalettir.

Rüyada timsahın birini yediğini görmek keyifli olacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada timsah eti yediğini görmek geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılan ve timsah görmek kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Cengizhan

Rüyamda tanıdığım kadınlardan oluşan bir gurup kötü bir haber alıp yolun yanında durup yola doğru bakıyordular biz başka bir gurup onların yanına gitmeye çalıştık bazılarımız giti ben ve diyerleri gitmedi sonra geldiğimiz yere geri dönecektik ama yolumuzun üstünde şu ve otlar vardı bizde geçmeye karar verdik geçerken suda yılanlar olduğunu gördük ve herkes sudan koşarak sudan çıktı ben sona kaldım büyük bir yılan berildi ben kaçtım yılan peşime geliyordu ve bir timsah yılanın peşindeydi