Rüyada timsahın yediğini görmek

Rüyada timsahın yediğini görmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, en büyük acılarının dineceğine, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, ayaklandıracağına, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada timsahın yediğini gördüyseniz:

  • Ufak girişimlerin olumlu geri dönüşleri olabilir.

Rüyada timsahın birini yediğini görmek maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada timsahın yediğini görmek art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına delalet etmektedir.

Rüyada timsahın yılanı yediğini görmek kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada timsah eti yediğini görmek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada timsah yediğini görmek sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada timsahın insan yediğini görmek çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına delalet eder.

Rüyada timsahın yılan yediğini görmek güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına delalet eder.

Rüyada timsah resmi görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments