Rüyada timsah eti yediğini görmek

Rüyada timsah eti yediğini görmek dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, sorunları ortadan kaldıracağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, daha fazla kazanç getireceğine, üzüntü yaşamaya, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına delalet eder.

Rüyada timsah eti yediğini gördüyseniz:

  • Planlı programlı hareket etmeniz gerekiyor.

Rüyada timsah eti yediğini görmek kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, arif kimselerden sayılacağına rivayet eder.

Rüyada timsahın birini yediğini görmek rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada timsah yediğini görmek verilen vaatlerin yerine getirileceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada timsahın yılanı yediğini görmek yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada timsahın yediğini görmek belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, varolan borçların ödeneceğine inanılır.

Rüyada timsahın insan yediğini görmek atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada timsahın yılan yediğini görmek emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada timsah eti görmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments