Rüyada timsahın birini yediğini görmek

Rüyada timsahın birini yediğini görmek yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, mali anlamda rahatının yerinde olacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, başarılarının tadına varacağına rivayet eder.

Rüyada timsahın birini yediğini gördüyseniz:

  • Belirsiz tavırları olan kişiler sinirlerinizi bozabilir.

Rüyada timsahın yılanı yediğini görmek iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada timsahın yılan yediğini görmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, huzursuzlukların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada timsahın yediğini görmek ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine delalet eder.

Rüyada timsahın insan yediğini görmek aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada timsah yediğini görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine alamet eder.

Rüyada timsah eti yediğini görmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, bunun da rüya sahibine sorun olacağına delalet eder.

Rüyada timsahın birini yediğini görmek heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine inanılır.

Rüyada deniz timsah görmek emeklerinin boşa gideceğine, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments