Rüyada tavuk ve yumurtasını görmek

Rüyada tavuk ve yumurtasını görmek kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavuk ve yumurtasını gördüyseniz:

  • Anın tadını çıkartmalı, arkadaşlarınızla dışarı çıkmalı veya zevk aldığınız aktivitelere katılmalısınız.

Rüyada tavuğun altından yumurta almak eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına işaret eder.

Rüyada tavuğun altında yumurta görmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavuktan yumurta çıktığını görmek eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavuk yumurta civciv görmek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına delalettir.

Rüyada tavuk yumurtasını görmek sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada tavuk yumurtaları görmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına inanılır.

Rüyada tavuk ve yumurtasını görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, günahkâr olacağına rivayet eder.

Rüyada tavuk yumurta görmek yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments