Rüyada tavuk yumurta civciv görmek

Rüyada tavuk yumurta civciv görmek güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve allah’ın lütuflarına ereceğine, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, parasının ve malının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada tavuk yumurta civciv gördüyseniz:

  • Olayların nedenlerini kafanıza göre yorumlamanızın yanlış sonuçları olabilir.

Rüyada tavuk yumurta civciv görmek sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına inanılır.

Rüyada gurk tavuk ve civciv görmek yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine işarettir.

Rüyada tavuğun civciv çıkardığını görmek sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına alamet eder.

Rüyada tavuk ve civcivleri görmek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada tavuk yada civciv görmek birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz tavuk ve civciv görmek çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına alamet eder.

Rüyada civciv tavuk görmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, sevinçli bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada civcivleriyle tavuk görmek iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments